Μεταφράσεις Θεσσαλονίκη

Διερμηνευτικό Μεταφραστικό Κέντρο
Μεταφράσεις Διερμηνείες Κανταρτζή Ιωάννα & ΣΙΑ Ο.Ε

 
More Website Templates @ TemplateMonster.com. April 16, 2012!

Σήμερα το Διερμηνευτικό Μεταφραστικό Κέντρο απασχολεί 55 διερμηνείς και 70 μεταφραστές συνεργάτες, για όλες τις γλώσσες. Για μένα ένα πολύ σημαντικό συστατικό για την επιτυχία ήταν η συλλογικότητα. Έτσι έπεισα και τους συνεργάτες μου ότι η σκληρή αυτή δουλειά του διερμηνέα μπορεί να αποδώσει μέσα στο χρόνο μόνο αν δουλέψουμε συλλογικά. Στόχος μου ήταν να δημιουργηθούν ομάδες εξειδικευμένων διερμηνέων με τους οποίους θα έχω μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία.

Τι σημαίνει αυτό για το γραφείο αλλά και για το διερμηνέα και φυσικά για τον οργανωτή του συνεδρίου που είναι και ο τελικός αποδέκτης της παρεχόμενης υπηρεσίας;

Το γραφείο δεν χρειάζεται να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει διερμηνείς την τελευταία στιγμή, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα. Ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιος θα δουλέψει και πού. Υπάρχει οργανόγραμμα για κάθε συνεργάτη ξεχωριστά.
Αυτό όμως είναι και ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τον ίδιο τον πελάτη, ο οποίος, μετά από την πρώτη συνεργασία μπορεί να επιλέγει επώνυμα ποιον διερμηνέα ή μεταφραστή θέλει.
Όμως και ο συνεργαζόμενος διερμηνέας και μεταφραστής έχει όφελος, διότι δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρά μόνο με τη δουλειά της διερμηνείας και της μετάφρασης, μια και όλο το διαχειριστικό και οικονομικό βάρος το φέρει το γραφείο σαν επιχείρηση πια.

Οι στόχοι αυτοί τέθηκαν από την αρχή και το Διερμηνευτικό Μεταφραστικό Κέντρο έφτασε σήμερα να είναι ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία διερμηνείας και μετάφρασης σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Σήμερα το Κέντρο αποτελείται από πέντε βασικά τμήματα:
- Το τμήμα της διερμηνείας συνεδρίων
- Το τμήμα της μετάφρασης και της επιμέλειας κειμένων
- Το τμήμα της απομαγνητοφώνησης
- Το τμήμα της δακτυλογράφησης
- Το τμήμα της τεχνικής κάλυψης